Who wanna be a star?

am i lost, am i lost my mind
when a fate is blind, blind
nobody want it, nobody want it
my heart bleed, bleed, bleed...

who wanna? who wanna be a star
watching, i'm watching on life  so far
who wanna? who wanna be a star
crashed, i'm crashed in my own car

when,  i saw the sky, the sky?
i found that word are lie, lie!
so people? tell, tell me why?
why, why the sun must cry?

who wanna? who wanna be a star
watching, i'm watching on life  so far
who wanna? who wanna be a star
crashed, i'm crashed in my own car

that's illusion time, time...
and feelings, feelings must die
baby, baby i say just bye
we will meet, meet in a hell, cry.......

who wanna? who wanna be a star
watching, i'm watching on life  so far
who wanna? who wanna be a star
crashed, i'm crashed in my own car

now, now i know that i'm not star
now, now i'm drinking in a bar
then i will take my super fast car
and i will crashed, ahahaha aaa.....

who wanna? who wanna be a star
watching, i'm watching on life  so far
who wanna? who wanna be a star
crashed, i'm crashed in my own car


Рецензии