Мрiя

Завжди у мене у думках
Її чорняві коси,
І трави, зім'яті в полях,
Приймавші білі роси...
Палкі юнацькі почуття
В душі своїй тримаю.
Несу з любов'ю все життя
І ще не раз згадаю...
...Серпневий місяць молодий
І крик нічної пташки...
Від відданих її очей –
По спині йшли мурашки.
Далекі вогники зірок
І присмак поцілунку...
Від ностальгічних цих думок
Немає порятунку...
Приємних спогадів вогонь
Нікому не задути.
Дівочі дотики долонь
Ніколи не забути.
І скільки б щастя на віку
Мені не дарували –
Я буду згадувать щоку,
Що губи цілували.
На думку пам'ять принесе
Те, що завжди зі мною.
Згадаю посмішкою все,
А іноді сльозою...
Бо те, що перше – то святе,
Єдине й незабутнє.
Не збулась мрія, а проте
Візьму її в майбутнє...

8.10.2001


Рецензии