Стану знов, як колись, ,,

Закипіли акації цвітом рясним.
Я чекала на них від самої весни,
Від самої весни,
                від самої зими,
Поки вдарять вони золотими крильми!

Поки вдарять вони у ясні небеса,
Поки світ захлисне запахуща краса,
І від золота того п’янкого вина
Стану знов, як колись,
                безпричинно-хмільна.

Бо оцей золотий розтривожений цвіт
У мені воскрешає  утрачений світ,
Де ночують вітри і раює бджола,
Де з тобою колись я щаслива була.

Де те щастя тепер?
Де печалі оті?
Лиш акацій  - нев’янучий цвіт золотий!


Рецензии