Золоте вино

Перша зірка
В небі загорається,
Розливає
                золоте вино.
Чом любов минається,
Та не забувається?
Чом болить у серденьку
Так давно?

Над водою
Дві верби схилилися
А калина
           журиться одна.
Відпливло коханнячко
Тільки залишилася
Золотого спогаду
Золота луна.

Вийду в поле
Стежкою сріблястою,
Щоби знову,
             як колись давно,
Обманутись казкою,
Засвітитись ласкою,
Захмеліти ніжності
Золотим вином.

Колосками
           жито обнімається,
Сяє в небі
           зірка золота.
Хай любов минається,
Та не забуваються,
Та не забуваються
Молоді літа…


Рецензии