Вам

Бажаю Вам смарагдів у очах,
Натхнення жити та бажання йти,
Побачити вогонь у свічечках,
Приймати зміни та усе змогти.

І віднайти гармонії хмаринку,
Що подарує спокій неосяжний,
І не пролиє дощову краплинку,
А піднесе уверх, у край безпечний.

Бажаю Вам забути про тривоги,
Їх викинуть в криницю широчезну,
Бажаю Вам здобути перемоги,
Звикать до світлого і чорне щезне.


Рецензии