Ос нн й день спинився на хвилину

Осінній день спинився на хвилину,
І сірий смуток сів перепочить.
Ні шелесту, ні вітру – все мовчить.
Ступив ногою вечір на стежину.
Холодний дощ тебе штовхнув у спину,
Біжиш додому – серце клекотить…
І на порозі зустріча тебе дружина.
Осінній день спинився на хвилину,
І тільки вечір пам’ята цю мить.


Рецензии