Поетеса

              Присвячується О. Г.

Комусь подобається жінка-депутат,
Комусь – приємна й мила стюардеса,
Комусь – смілива дівчина-солдат,
Мені ж – сумно-весела поетеса.
І сміх, і сльози у її рядках,
І сум, і радість знов тривожать душу.
Я стільки бачу у її словах,
І ці емоції я виплеснути мушу.
Не всім дано поета розуміть,
Та я її всім серцем розумію.
У своїх віршах, - тільки прослідіть, -
Вона усіх нас любить і жаліє.
Сьогодні трішечки вона сумна,
А завтра буде через край весела.
Від свого щастя, а не від вина –
Над твором класика всю ніч провела.
Під впливом пережитих хвилювань
Вона напише нам шедевр епохи !
Після червоних заголовків всіх видань
Вона засне, щоб відпочити трохи...
Її розбудять не бої курант,
А лиш гальмуючі у тротуар колеса.
Із рук моїх прийме букет троянд,
Моя сумна й весела поетеса...

30.01.2002


Рецензии