Признание

Обичам те!
Но, мили, ти си тъй далече.
Обичам те и искам да те имам
дори за вечер!
Аз искам да те имам!
До мен ще бъдеш ти
и аз до тебе!
"Обичам те"- ще кажа, вместо:"Добър вечер"!
Не ще говорим- думите не стигат.
Не ще мълчим, защото е нелепо.
Ще се докоснат дланите едва
и после устните ни ще се слеят.
Какво по-ясно от това!
На всяка дума аз ще се изсмея!
Не искам клетви за любов и вярност,
не искам нежни, галещи слова.
От думи чувствата не стават ясни...
Искам те до мен сега!


Рецензии