Веч р

Вечір

Скінчився цей вечір,
І я мрію про те,
Щоб наступного дня,
 Ми згадали про це.

Ці очі жаданні,
палкі до нестями,
Ці обійми рідні,
тремтіння колін,
І я хочу щодня,
тебе відчувати,
Дарувати тепло,
як в чарівному сні.

Серце моє, як ніколи забилось,
Поцілунком натхненним наповнив вуста,
І ніби навкруг життя зупинилось,
І ніжним вогнем створилась мета.

Скінчився цей вечір,
І я мрію про те,
Щоб наступного дня,
Ми згадали про це...


Рецензии