ск льки вовка не годуй

Захотіли люди добрі
Вовка приручити.
Завели його в покої,
Дали їсти, пити.
І повчали обережно
Як у світі жити:
Що є добре, що погано
І як всіх любити.
Їв Вовчисько ненаситний
І все мовчки слухав.
Але раптом нюх звірячий
Ягнятко занюхав.
Все забулося відразу:
Що гарні покої,
Що наївся тут від пуза,
І чмихнув на волю.
Відпочивши у покоях,
З усієї сили
Він вхопив ягня за горло,
Те й крикнуть не встигло.
Найсмачніша вовча страва –
Здобич свіжа й тепла.
Тому скільки не годуйте,
Вовку жертва треба.


Рецензии
Сподобалося! Скільки вовка не годуй...
Однак найгірше коли вовк в овечій шкурі.

Мыкола Ковальчук   06.03.2014 11:35     Заявить о нарушении
Дякую.Ваша правда.

Таня Ларшина   09.03.2014 22:27   Заявить о нарушении