Неотправленное письмо

Мій ранок знов сонячний і гомінкий.
Кудись спішать перехожі, дзвенять трамваї.
І сонце встає з легкої неба руки,
І радість нового дня у душі триває.

А за вікном ліхтарі пливуть на мостах,
Та річка розкинулась синьо до виднокола.
...В думках все складаю я до тебе листа,
Якого уже не відправлю ніколи. Ніколи...

********************
А облака прозрачны и так легкИ,
Спешат прохожие, звонко звенят трамваи.
И солнце встаёт из лёгкой неба руки,
И радость нового дня на душе пылает!

А за окном фонари плывут, как в кино,
Автобус везёт через мост, там,
                где берег правый...
...И в мыслях я всё пишу для тебя письмо
Которое никогда. Никогда. Не отправлю.


Рецензии