Молюсь за тебе!

Люблю тебе, молюсь за тебе,
Нехай в житті не буде зла,
Ти моя мила, ти кохана,
Нехай же буде більш добра!

З тобою бачу я майбутнє,
З тобою жити хочу знов,
Я бачу знову твою сутність,
То є нестримана любов.

Як вітер обминає все навколо,
Так хочу бачити тебе я скрізь,
Моя любов- то синє море,
Твоя скорбота- сильна біль.

Ти найчарівніша у світі, мила,
Солодких мрій очікувань краса,
Ти світ цей кращим не зробила,
Мене зробила кращим ти сповна.

Нехай ми швидко розійшлись з тобою,
Тебе у серці буду берегти,
Для тебе був усюди я героєм,
Для мене була справжня ти!!!
25.10.2012 . . . С


Рецензии