Варе дигахъаба

Кьабул вара ну, дигуй,
Мурталра гьанриркуд хIу,
ГIямру дугI аркьуледар,
Лебле дигила зулму.

Варе ну дигахъаба,
БерхIи, зубрера ана,
Гонза дегъбугьубхIале,
Гонзалис шин, забана.

Ауйзела гIяхI гIаниз,
Мили ахъайкем бергъуб.
Нам цIакьле дигуй рурси,
Амрура ругьхIаругьуб.


Рецензии