Разидеш хIушам

Жан кадуршуле хьале,
ЦIум дура хIабуршанте,
ХIушам назму лукIулра,
Дия хIябил ахIарте.

ЛямцI дукIуле уръэ ана,
Ша бируле базли ана,
Калъабрия жагьилте,
Гонале берхIи ана.

Дия ахIте къадарунт,
Дуциле талихIизе,
ЦIакьле хIул дикабрия,
Кьиямала ахилзе.


Рецензии