Дай Боже

Дай Боже розуму,дай сили
У покаянні шлях вкажи
Щоб зміг розправити я крила
І одірватись від землі
За небокрай,за обрій світу
Де чутно райські голоси
Я полечу на хвилях вітру
Посеред хмар і літаків
Та на останок,обернуся
На мить згадаю рідний край
Де грішнее залишив тіло
Покинув смуток і печаль


Рецензии