Рождественская встреча

Різдвяна тиха ніч,сніжок дрібненький пада
З коханим пліч-о-пліч я зустрічі ці рада
Легенький вітерець обличчя нам лоскоче
Він ніжно пригорта,цілує і шепоче

ПРИСПІВ:

А сніг собі іде,а сніг собі кружляє
Про наші почуття нічого він не знає
Я знаю що люблю,байдуже,що зима
Ми двоє у снігу,нам холоду нема

Хай заметіль над почуттями грає
Нам не зашкодить не мороз,не сніг
Бо хто в своїм житті кохання має
Завжди найщасливіший від усіх

ПРИСПІВ:
А сніг собі іде,а сніг собі кружляє
Про наші почуття нічого він не знає
Я знаю що люблю,байдуже,що зима
Ми двоє у снігу,нам холоду нема

                Автор:Александр Селезнёв,Никополь


Рецензии