Наши мами

Слово мама-це святе
Людей воно, мов сонце гріє
Це слово ніжне і просте
В любому віці щиро діє
Хто нас пустивши у життя
Хто нас пестить і не спить ночами
Хто нас веде до майбуття
Це ті,що просто звуться мами
У нашу біль на себе без вагань
Миттєво візьмуть у будь-яку хвилину
У пекло підуть для страждань
Аби урятувать свою дитину
Хто біля хворого сидить
І умивається сльозами
Порятувати нас спішить
Все ж ті невтомні наші мами
І в горі й радості вона
Завжди і всюди допомога
Хоч і дорослі ми сповна
В її очах завжди тривога
Віддаймо ж шану матусям
Прозріймось щирістю людською
Ми зобов`язані життям
Й любов`ю ніжною,палкою
                Автор:Александр Селезнёв,Никополь


Рецензии