ПО МЕД

ЩОСЬ НЕ СПИТЬСЯ УНОЧІ
ПОКУСАЛИ БДЖОЛИ,
Х@Й РОЗПУХ,ЯК ОГІРОК
ЯЙЦЯ З ПОМІДОРИ,
І НАВІЩО БУВ ТОЙ МЕД,
Й ПАСІКА СУСІДА?
БУДУ ДОВГО ПАМ'ЯТАТИ,
ЯК ТІКАВ ВІД ДІДА.

Я РВОНУВ,НЕ ОЗИРНУВШИСЬ
ВІД КЛЯТОГО ДІДА,
ЗА БАШТАНОМ ПРОМАЙНУЛА
ПАСІКА СУСІДА.
ЯК ВСАДИВ ЗАРЯД ВІН СОЛІ
Зі СВОЄІ РУШНИЦІ,
ІЗ-ЗА ТИНУ,БІЛЯ КЛУНІ
ПО МОІЙ СІДНИЦІ.

А РІЙ БДЖІЛ МЕНЕ ДОГНАВ
І ДАВАЙ КУСАТИ,
ПОТІМ,Я Й НЕ ПАМ'ЯТАЮ,
ЯК ДОЛІЗ ДО ХАТИ,
І ЯК ЖІНКА АЖ ДО РАНКУ
РОБИЛА ПРИМОЧКИ,
ПОЛИВАЛА МОГО Х@Я,
ВОДОЮ   ІЗ    БОЧКИ.

ЛЮДИ   ДОБРІ,ПАМ'ЯТАЙТЕ,
ВІД ЧУЖОГО МЕДУ,
БУДЕ ЧУХАТИСЬ У ВАС,
ЗЗАДУ І СПЕРЕДУ!!!


Рецензии