Внучок, м й маленький...

Внучок, мій маленький,
Зайчику рідненький,
Біль твою я відчуваю
І сльозами промовляю:
«Нехай внучікова біль
Перейде на мене».
Спи, ти, спокійненько.
Сни дивись гарненькі.
А я тихо промовляю:
«Нехай внучікова біль
Перейде на мене».
Рано встане мій онучок,
Вигляне в віконце.
І помаше своїй бабці
Здоровою руцєй.
А я буду промовляти:
«Нехай внучікова біль
Перейде на мене».
                22 декабря 2012


Рецензии