Свадебная судьба

Край дороги виросла тополя
Невідомо хто її садив
Може тут чиясь лишилась доля
Що він оберіг свій залишив
Я дізнався звідки ця тополя
Між селом і містом на шляху
Тут двох молодих спіткала доля
В дощову погоду у лиху
До весілля тільки-но зібрались
І гостей накликали у двір
Та останні їх не дочекались
Хвилювались до останніх пір
Так і залишились молодими
Побувавши в церкві під вінцем
У коханні щиро признавались
Перед несподіваним кінцем
А тепер біля тополі квіти
Постаті стареньких як завжди
Тут свій шлях скінчили їхні діти
І пішли у вічність назавжди
Ось чому стоїть одна тополя
Мов той прикордонник на посту
Пару молоду спіткала доля
Обірвавши молодість святу
               
                Автор:Александр Селезнёв,Никополь


Рецензии