В д добра, добра не чекай

Я з роками зрозумів одне
Сам собі бос і це головне.
Ми приходимо і враз йдемо
Кохаємо, потім ненавидимо.
Навіщо все це нам з небес
Доля часто давить, як прес.

Від добра, добра не чекай
Надії марно не плекай
Минуле не вернеш ніколи
То чого ж воно, лізе деколи.
Бережи, що є, долею дано
Серце моє мається давно
Але ж не здається, б'ється
І душа все ж іноді сміється.

Втрати для нас невідворотні
Вгадати би нам з поворотом.
Обираємо друзів і подруг
Самі замикаємо клятий круг.
Зрада і зло сильно б'є в лице
Навіть в плямах сяє сонце.

Від добра, добра не чекай
Надії марно не плекай
Минуле не вернеш ніколи
То чого ж воно, лізе деколи.
Бережи, що є, долею дано
Серце моє мається давно
Але ж не здається, б'ється
І душа все ж іноді сміється.

14.12.2012


Рецензии