Выпускного ночь

СТАЛИ ЧАСТО МЕНІ СНИТИСЬ ОЧІ
ВИПУСКНОГО НАШОГО НОЧІ,
ЩО НА МЕНЕ ДИВИЛИСЬ ТУМАННО
І КОХАЛИ ТОДІ БЕЗТЯМНО.

ПРИСПІВ:
ОЙ,ВИ ОЧІ КОЛЬОРУ НОЧІ,
ЧОМ ВПЛЕЛИСЯ ВИ В МАРЕННЯ НОЧІ?
СТАЛИ МАРНИМИ ВСІ СПОДІВАННЯ-
ВІДЦВІЛО ТИХО НАШЕ КОХАННЯ.

Я ЗАБУЛА ВАШ КОЛІР,ОЧІ,
ЩО ЗІ МНОЮ В БЕЗСОННІ НОЧІ.
ВИ,МОВ ДОКІР,ДУШЕВНА БИТВА,
МОЯ ТИХА НІЧНА МОЛИТВА.

ПРИСПІВ(ТОЙ ЖЕ)
ТВОЇ ОЧІ,МОВ СКРЕСЛА КРИГА,
МОВ ТУЖЛИВА ЖІНОЧА ВТІХА.
ВИ МЕНЕ ПО ЖИТТЮ ПРОВОДЖАЛИ,
БЕЗНАДІЮ МОЮ ОКРИЛЯЛИ.

ПРИСПІВ(ТОЙ ЖЕ)
ПРОЛЕТІЛИ РОКИ,МОВ ЛЕЛЕКИ,
ТА ЗІ МНОЮ ТОЙ ПОГЛЯД ДАЛЕКИЙ.
ОБДАЄ ЗНОВУ ЖАРОМ СУМЛІННЯ,
ЗА СПОКУСУ ГРІХІВ МОЛІННЯ.

ПРИСПІВ:
 ОЙ ВИ,ОЧІ,КОЛЬОРУ НОЧІ,
ВЖЕ НЕ СНІТЬСЯ МЕНІ ЩОНОЧІ.
ВІДЦВІЛО ТИХО НАШЕ КОХАННЯ-
ЗАПІЗНІЛЕ МОЄ ЗІЗНАННЯ.


Рецензии