Бо для земл1 - хрести

Бо для землі  - хрести,
А для небес  -  літак.
Шкода, що ти  -  із тих,
Хто не говорить  -  «так».

Праведність  -  для святих,
Людям  -  стежки земні.
Шкода, що ти  -  із тих,
Хто не говорить  -  «ні».

Шкода, що ти такий,
Наче ота верба,
Що на її гілки
Кожна коза стриба.

Завтра буде зима,
Не дорікай зимі.
Нас все-одно  -  нема.
Те, що тут є  -  не ми.

Гордість чи простота?
Вибрати не спіши.
Завтра Господь спита,
Що ти зростив в душі?

Ненависть чи любов?
Зразу й не розбереш.
Завтра спитає Бог,
Що в небеса візьмеш?

Зложиш службовий сан,
Знімеш усі жалі.
Завтра розкажеш сам,
Що ти лишив землі.


Рецензии