***

Я НЕ ХОЧУ ТЕБЕ ДІЛИТИ НІ З КИМ.
З НЕЮ ТИМ ПАЧЕ.
ЯК ЗУМІВ ТИ ДУШУ СВОЮ
ПОДАРУВАТИ ОДНІЙ-
СПОТИКАТИСЬ  НОГАМИ ОБ ІНШУ?!
ВОНА Ж НЕ ПОРІГ.
ТАК ПРОСТО ПЕРЕСТУПИТИ НЕ МОЖНА.
НУ ЩО Ж,СПОТИКАЙСЯ-
ДУШІ НЕ ВІДДАМ.


Рецензии