Чекай на мене

А ніч  -  на те вона і ніч,
Щоби земля зливалась з небом,
Щоб дозволялося мені
Торкатись думкою до тебе,

І в позахмарній висоті,
Де впереміж  -  і зорі, й квіти  -
Летіть-летіть-летіть-летіть
До тебе, і не долетіти…

На те і ніч. Одна вона
З»єднати може небо з тілом,
Коли  -  ні берега, ні дна,
А тільки  -  хвиля божевілля

І піднебесний вир.
                Невже
Це знову серце воскресає?
Чекай на мене. Я уже
Твою ріку прелітаю…

м. Вінниця


Рецензии