Сладкие воспоминания

                Солодкі спогади
Виписує стежки життєві доля…
У круговерть буденності і свят
З’єднала незбагненним колом
Колишні почуття, щоб волю дать.

На радість чи біду – у неї це виходить:
Зринають в пам’яті чудесні дні,
Коли спокійно пишна осінь ходить,
Як вечорові зорі квітами були.

Сьогодні чую призабутий голос
І намагаюсь образ відновить.
Певна утіха й насолода з цього
Із вуст моїх віршем бринить.


Рецензии
260. Смотрибельно!
Стиплом,
http://www.stihi.ru/2012/02/13/5769

Памяти Читая   07.12.2013 23:57     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.