Выпускникам

Молитва випускникам
Сьогодні, діти, ви йдете у світ.
На вас чекають радості й печалі.
Молитву ваших матерів прийміть
Як оберіг на щастя у життєві далі.

 О Господи Всевишній! Укажи
На світло, на добро і на удачу!
Не допусти зневіри, зради і брехні
У душі їх чутливі і гарячі!

Святая Матір Божа! Заступи!
Благослови їх вибір і стремління,
Любові, віри, мудрості пошли,
У починаннях – витримки й терпіння.

Ви,  ангели святі, не одступіть!
Нашіптуйте поради доленосні,
Щоб діти наші відбулись Людьми,
Щоб ми, батьки, пишались ними просто!


Рецензии