Краса села

В ГОСТІ З МІСТА ПРИІЖДЖАВ ДО МАМИ,
У   СТАВКУ    ЛОВИВ   Я   КАРАСІВ,
З КОШИКОМ  ХОДИВ В ЛІС ЗА ГРИБАМИ,
І   СУНИЦЬ  НЕМАЛО СПІЛИХ    З'ЇВ.

ПОГЛИНАЛИ ВДВОХ ІЗ КРАЩИМ  ДРУГОМ
БАРВИ     БІЛОЗІРСЬКОІ      КРАСИ,
МИЛУВАЛИСЬ  ЛІСОМ,  ГАЄМ,   ЛУГОМ,
МОКРІ     ВІД   ЦІЛЮЩОЇ      РОСИ.

ПРОМІНЬ СОНЦЯ ЗОЛОТИМ СЕРПАНКОМ.
БАЛУВАВ І  ГРЯДКИ,  І       САДИ,
ДЕ  ТУМАН  СИВІЄ, ЛІТНІМ  РАНКОМ,
ОПУСТИВШИ    ПАСМА    ДО    ВОДИ.


Рецензии