Щось нове

Кожного ранку, немов нове життя,
Мов солодка мрія, та краще знання.
Щось своє, та зовсім  інакше,
Щось твоє, але рідне та краще.

Так живу, також так мрію....
Так «люблю», і також кохаю.
І немов не буде ніколи кінця,
Коли ти, в ролі мого взірця.

Сподіваюсь зупинити цей час, хоть на мить,
Бо так світло, чудово і не даремно..
Та ніколи не скривдити заздалегіть,
Бо кохаю тебе вже давно не таємно.
 


Рецензии