БебкIа гьахъле хIина

Дунъя хугил урхьу цаб,
Ахъу дягI миъ бихьибил,
Гьаман-гьаман угIуле,
Адамле кьянтI игъибил.

Миъике ахъу царра,
Мурт угIуй хIабалахIа,
Амма миъике кухIалъуй,
Их нушани балахIа.

ГIямру жагьле цар иле,
ХIярамте мадирида,
УркIи гъугъа бариле,
Ахъле хIу вашмашуда.

Эн хIу кIайцIунил дягI миъ,
Мурт угIуй балхIабалад,
Камил гона бикале,
ЛутIилизе хIу аркьяд.

Эн дягIил миъизакан,
Цаалра дурцуй хIинра,
Миъ бацIиле арагъа,
ГIала диркахIа лелра.


Рецензии