штучн почуття

Колись зів`януть квіти,
І ніби час зимі,
Всім треба відпочити,
Та квіти не живі.

Колись настане осінь,
Не в світі,а в душі,
І здасться,ніби досить
Писати ті вірші.

Колись усе минає,
Не залишає слід,
Та хто насправді знає,
Коли розтане лід?

Які іщє уроки
Розкаже нам життя,
Та вже ми добре знаєм
Про штучні почуття.


Рецензии