встреча

               Зустріч

Метро Хрещатик. Тут панує суєта.
У натовпі спинились двоє.
Хоч пара ця уже й немолода,
Та  очі сповнені їх чарами любові.

І радість зустрічі, і біль розлуки
У поглядах прочитуються враз.
Востаннє в ніжності сплітають вони руки,
І ритм надії озивається в серцях.

Ці зустрічі несуть весну душі,
Сповнюють радістю, дарують насолоду.
Та потяг мчить. Ці двоє на межі:
Він поверта на захід, а вона – до сходу.


Рецензии
Вот так всегда..

Любаша Паламарчук   11.08.2013 16:54     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.