дыхание любви

Дихання любові

Серпанком ніжності пробуджує воно
Душу і серце юності самої.
Це радості й надії джерело-
Це чисте й світле дихання любові.

Закоханим дарує щастя мить,
І сміх палкий, і небувалу силу;
І душу музика нечувано п'янить –
Довкола все таке чарівне й миле.

Любові дихання нехай вас зігріва,
Хай буде воно щире і взаємне,
Хай самоцвітами і перлами буя.
І бережіть його:  воно – ваше натхнення!


Рецензии
Сначала согревает, а потом убивает.А сколько вдохновения, невозможно уснуть.

Любаша Паламарчук   07.12.2013 13:04     Заявить о нарушении