блискавка на чоловiчому светрi

синя пташка співає
на кримському схилі.
третя година ранку.
чи є в тебе сили
прокинутись,
спитати мене:
чому руки мої -
ожеледиця на зимових дорогах
того брудного міста звідки ми втекли
(хоча і серпень надворі);
чому я так дивлюсь на тебе
наче не впізнаю.
де сховане твоє сердце?..
пам'ятаєш, я хотіла
розкрити блискавку на твоєму светрі
та зрозуміти що в тебе всередині,
збагнути той сум, що змусив тебе
піти.
не покидай небосхил, моє випадкове травневе сонце
дозволь тебе знов знайти


Рецензии