Мы тут шуКалы МиШеньКУ Ш

Та скуш А-лымишКУ СЬ.
И от: подуЩавШый
Зарэ вам влийПыць.

Так, значыт, в ИньДзийЦы й вси прам-такы й нищыйи вш?
Да. ЙиДять блять.
З иньШыми зх.

Два буКфа гындэ
Так ось ий выйСкойЧы й римно з буйЛыйЖнычКом фш.

Хто ж дэ ж спытТыйВал горечь от близьНих.

Мы но от блиньЧыкы ж миим варыти ть.
А мацу ни хацу ль?
Да так. На й майСлу Ж. Ну, закыньтэ слонэчнык в мучышКУ Ш!
Та й мадМухАшгЗэль тут з вымЕчКом Б.

Нет! там ны с солунь! Та ж бы й и й с цукРУ й!
От шо вмиЕм РУйнуй ць.

Соньця зь малё зе ф крупць.
Так нада каб ф дупк
Вэсь и сь Божый Дух п!

Жармо ж! Жармо однуть но адын нутц.
Даст жыд адынутц
РакДюжк фш!

Бо ж в вас е й мука
ГрэхЧэхСКАяхв.

И дэ ж то вана ванайт?..
Та ва завмах!
Бы й мак с канапЛяк.

ПаниЩым з ГиТА Р фсе ваши-с Мар, К!


Рецензии