Ожидание...

 
Ніч схилилась тихо на дерев вершини.

Солов'ї не спали жодної хвилини,

Та на підвіконні, серцем завмирала

Я, ціленьку нічку тебе виглядала.

Не питала в зорі: де мій милий ходить?

І думки не мала: іншу десь проводить!

Ти не забарився й з дороги не збився,

Певно, як і вчора, горілки напився.

               

 


Рецензии