Не твоя, не твоя...

Зазирни мені ти в очі
Глибоко, глибоко.
Прошепчи слова звабливі
Тихо так, ніжно так.
Обійми, мов хміль калину,
Міцно так, легко так.
Постою в твоїх обіймах
Просто так, довго так.
Я замру і буду слухать
Серця стук - срібний звук.
Дай на мить відчути силу
Рук твоїх, твоїх рук.
У всім Всесвіті єдині
Я і ти, ти і я.
Обірвався. Затужило.
Не твоя, не твоя...

 


Рецензии