Зловестник

 

ЗЛОВІСНИК.

Мені наснились знову твої очі.

В їх полум’ї купаюсь я щоночі.

Обтерлась ніжністю вітрів із верховіття,

Й розвіялись нічні мої страхіття.

Розплавлений свинець — твій погляд гнівний,

Усю мене, стеблиночку, поглинув.

Та заспаного сонця промінці

Ковзнули легко по моїй щоці.

І врятувалась я від полум’я і гніву

Зустріла днину радісна, щаслива.

До шибки лиш долонею торкнулась —

І сон утік. І марення забулось.

 


Рецензии