Послухай...

...Ты ничего не написала на листьях прошлого августа мне в ответ,
И их оборвал тогда сентябрь, сбросив к твоим ногам.
Это было грустно...
Попробую все остальное перевести на твой родной и прекрасный язык, - не суди строго, хорошо?

Послухай цей шепіт:

...Але вони, гнанi вiтрiм, ляжуть біля моїх ніг мертвими -
Скільки їх? - ціле кружляння!!!
Це наші пісні на них і навiть трохи плач - плач розбитих надій -
Згасаючі промені...
Не ображайся на мене і приходь у вересневі ночі -
Тільки в них ще залишилися крупинки щастя i радостi.
I я залишуся в цьому вересні біля тебе, біля ніг твоїх, в локонах твоїх, долонях...
Полеглим, останнім листом мого життя, моєї долі!..
Прости мене за це перетворення!
Не забувай сумного і єдиного у своєму роді... -
Знаєш про що я, Та,  що приходить зі сходу!..

Как же красиво звучит твой язык! - он нежен как и Ты, Неповторна Берізка!..


Рецензии