Tonight

Зелене листя, яке опало з дерева, нагадує про подих осені. До неї, звісно, ще далеко, але пережитки минулих років дають поштовх. Надії згасають, хвилини сходять по лівій стороні циферблату. Останній укус комара.

Цукор із целофану не такий вже смачний. Каву не можливо пити спочатку. Її вже нема.
І якщо в холодильнику залишилась остання крапля вершків- вона 100%- остання.

Немає надії ні на що.
Хвороблива поезія мого внутрішнього голосу не донесе тієї пісні, що лине у голові та натисками клавіш клавіатури.
Що може бути страшнішим, засинати у смутку? Смуток уві сні.
Крендельок із ларька зав’янув навіки.
На моєму рахунку- нуль балансу.
Я граю мовчки.

 
Доброго ранку, моя шизофрініє!!!!


Рецензии
подходящий смысл, идея, мысли. как раз для хорошего стихотворения. Давыдко, не ленись, рифмуй!

Лиссова   21.07.2013 11:31     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.