Диво Непомуцького

Я пам’ятаю, ти казала,
Що був у Чехії святий,
Котрого доля покарала
За тайну сповіді княжній.

Цей нещасливчик (мої нерви),
Він посилає чудеса...
О Господи, це ідол церкви,
Переплітає ж він серця!

Ми так завзято кепкували
Про Непомуцького дива,
Що серце сліпо забажало
Із нею бути у віках.


Рецензии