Я згадую тебе

 
ТЕБЕ Я ЗГАДУЮ,ЛЮБОВ МОЯ,ЩОРАНКУ,
ЯК ВІТЕРЕЦЬ ЛЕДЬ ЗГОЙДУЄ ГІЛЛЯ.
ТАК ТИ ВБАЮКУВАВ МЕНЕ У ТИХІМ ТАНКУ,
ВІД НІЖНИХ ПЕСТОЩІВ ВМИТЬ ЗАСИПАЛА Я.

ТЕБЕ Я ЗГАДУЮ,ЛЮБОВ МОЯ,І ДНЯМИ,
ЯК СОНЦЕ ВИПИВА З КВІТОК РОСУ.
ТАК ПИВ І ТИ МЕНЕ БЕЗТЯМНИМИ  ГУБАМИ,
НЕ ДИВЛЯЧИСЬ НА В"ЯНУЧУ КРАСУ.

ТЕБЕ Я ЗГАДУЮ,ЛЮБОВ МОЯ,ЯК НІЧКА
СКИДА НА ЗЕМЛЮ ТЕПЛИЙ ТУМАНЕЦЬ,
В ТВОЇХ ОБІЙМАХ ТАНУЛА,МОВ СВІЧКА,
СХОВАВШИ В КОСАХ ЗАПАШНИЙ ЧЕБРЕЦЬ.

Я ЗГАДУЮ ТЕБЕ,КОЛИ ВЕЧІРНЯ ПРОХОЛОДА
СПАДА НА ТИХІ ТРАВИ І КУЩІ.
Я ЗГАДУЮ ТЕБЕ...ПЕКУЧА НАСОЛОДА
ТОРКНУТИСЬ СПОМИНОМ ЗАМЕРЗЛОЇ ДУШІ.

 


Рецензии