Я принесу тобi в долонях

Я принесу тобі в долонях,
Душі палкої слово-цвіт  ,
Із присмаком журби солоним,
Солодкий наче райський плід.

Узвар п’янкий в віршах зготую,
Святих додавши почуттів,
Бо лиш тебе,одну,святу,я,
Навіки щиро захотів.

Я це чаклунське ніжне зілля,
Цілунками в уста вдихну,
Щоб ми зустріли хлібом з сіллю,
Кохання вічного весну.

Для нас заквітне щастя рясно,
І дасть не в’янучі плоди,
І сонце долі не погасне,
Якщо навіки поруч – ти.


Рецензии