Зірки на стелі
ще не ознака просвітлення
Лише попередження
щодо можливого
погіршення статистики
самогубств

Проявлення душ
Полиш тільки "світло і я"
тебе проведуть
тільки не парся
готуйся до інших вуст
чужих прохолодних вуст

ти скажеш я втратив глузд?
згадай дідуся Ейнштейна
Коли ти коло зірок
твій час розтягується
гумкою

Так що малий, не парся
У тебе ще буде
купа можливостей
все повернути


Рецензии