Буревiй i Деревiй

Як на душі вирує буревій
від слів коханої – знайди відраду в травах.
Прийди до них, зігнутий і кривий,
в кривавих, як тобі здається, ранах,
і привітає дружньо деревій,
і скаже подорожник:
– Добрий ранок!

Ти в тих словах веселих перевій
свою любов від ранок і від плямок,
щоб в світлі очі ніжній, дорогій
також очима світлими поглянуть.
Щоб привітав вас дружньо деревій,
і мовив подорожник:
– Добрий ранок!

2009


Рецензии
Чому ж Ви від слів такої коханої та "ніжної" - "зігнутий і кривий"?

Нила Волкова   19.07.2013 07:46     Заявить о нарушении