Не поверила...

 

Ти знову стоїш біля відчинених дверей моїх, ніби нічого й не трапилось.
 Дивишся у очі і говориш, як палко зіскучився за мною, що любиш мене одну,
 що готовий поклястися (вже вкотре?) чим завгодно — лиш би по­вірила.
 І очі твої, диявольського сяйва сповнені,так заворожливо про­никають в душу,
 що рана ще глибше проймається їдким щемом.
Як нака­зати собі встояти, не кинутись в безумство обіймів,
не обпалити тебе поцілунками, не зімліти на твоїх грудях
 від шаленства душі, адже ти знову переступив поріг нашого дому!
Все так би й трапилось, коли б хоч на мить потьмарився розум,
коли б зневіра, зрада твоя не виїла сподіванок серця, коли б,коли б...
 Ще буде багато коли б, і всі вони вагомі.
 І повірити тобі в хвилини твоєї слабості —
 значить начисто роз­топтати свою душу.
Не повірила, але все ж таки розтоптала..

 


Рецензии