***

МАРЕВО ДУШІ.

Лиш твій усміх, коханий, побачу,

Я за мить тобі все пробачу.

Тільки б ти знов постукав, втіхо,

В мої сни, бо безсоння — лихо!

Задрімав у моїх обіймах,

Занімів у хмільнім безслів’ї.

Задихнувсь від забутих цілунків,

Від жагучої ласки чаклунки.

Мені більше нічого не треба,

Лиш твій подих відчуть біля себе.

Ну а потім хай будить світання,

Зметне ранок сльози коливання.

Сонце лагідно гляне у очі:

— Задоволена маревом ночі?

 


Рецензии