Чом ти така сумна

Привіт, як справи?
Як твій день мина?
Скажи мені чом ти така сумна?
Чому заплакані всі очі?
Хіба не чуєш, вітер за вікном шепоче
Все буде добре
Зранку новий день прийде
І завітає сонце у віконце
Ніжно торкнеться до твоїх долонь
І квіти фарбами розквітнуть у сторонці
Сум залишивши осторонь
Все буде добре
Лине спів птахів...
Завжди навколо декілька шляхів
І кожен з них повір веде до щастя
Повір у себе
Запали багаття
із суму та поганих почуттів
Й світ запалає сплеском кольорів
Все буде добре
 ти лише повір.

Я бачу цілий світ в твоїх очах
а ще я тану у твоїх долонях...


Рецензии