Горько...

Я мовчала, а серце від болю мліло,

Сяйвом дум обіймала і пестила зором.

Лиш невміло тебе, по-другому любила,

То й наївність моя укололась докором.

Поруч ти — і духмяно так пахнуть роси,

Поруч ти — і нічого мені не треба.

Ти ковток цілющий у жаркі покоси,

Жайвір щебетливий у безодні неба.


Рецензии