Исповедуюсь

НА СПОВІДЬ.

Нічна тиша така полохлива:

То видінням окреслить, то рухом,

Ліхтарем одиноким заблима,

Плеском хвиль різоне, то гуком.

Поспішаю я летом самітнім,

По п'ятах переслідує втіха,

Що зі мною твій погляд привітний

(Від мене сторожить від лиха).

Не моргайте зірки: - Покине...

Не косуй із-за хмари, молодче!

То мій смуток позаду лине,

То лукавість людська клекоче.

На раменах твоїх я спочила,

Увібрала енергії повінь.

Одинока? Зате щаслива

І готова до Бога на сповідь.

Твої руки крилом обгорнули,

Дали втіху і вічність, любий,

І за мною услід майнули

Поцілунки твої — моя згуба.

Не сполохає ніч зітханням,

Бо за мене і Розум Всесвітній.

Ти зі мною й твоє кохання

Поруч завжди — і я не самітня.


Рецензии